Menu

Hallo zorgverlener,
waar ben je naar op zoek?

Een agenda vol inspiratie.

Op zoek naar nieuwe vaardigheden, specialistische kennis of interessante inzichten? Bekijk alle opgegeven startdata van ruim 300 deelnemende opleiders.

Open agenda

De voordelen van een account.

Een leven lang leren.

De complementaire gezondheidszorg in Nederland kent duizenden specialismen en zorgconcepten. Ontdek meer over dit boeiende en mooie werkveld via onze student-zorgverlener pagina.

Onze zorgvisie.

Zelfstandig praktiseren lijkt soms ingewikkelder dan ooit. Angst om niet langer te kunnen voldoen aan de eisen van de eigen vereniging, overheid en/of zorgverzekeraar blijkt ook dit jaar weer alom aanwezig. Als KTNO bouwen we aan systemen die helpen om op de best denkbare manier voor de dag te komen.

Zoals het zorgverleners account waarmee je alles wat je aan onderwijs gedaan hebt gevalideerd en wel bij kunt houden in je persoonlijke omgeving. Voor nu óf later. Ook hebben we een gebruiksvriendelijk beoordelingssysteem waarmee je je kunt uitspreken over de kwaliteit van vakopleidingen, modules en bijscholingen.

Want onze overtuiging is dat het werkveld zélf over de kwaliteit van vakonderwijs gaat en niemand anders.

Innovatie komt op gang vanuit de enorme onderstroom van professionals die ons werkveld rijk is. We zijn met velen: zorgverleners, opleiders, prosumenten (consumenten die van de hoed en de rand weten), bestuurders, docenten, trainers, coaches, kwaliteitsbeheerders en ga zo maar door.

We zijn samen én zelfstandig uitstekend in staat onze rol met verve in te vullen. Zoals mensen dat in professionele zin van elkaar mogen verwachten. We willen niet hoeven te lobbyen voor ons bestaan. We zijn er en gaan voor het allerbeste.

Daar mag iedereen ons op afrekenen. Dat doen we door elkaar te vertrouwen, stimuleren én te bekritiseren. Door te leren, te doen, te onderzoeken en te laten zien. Uít de angst en in kracht vooruit naar een sterker complementair werkveld.

Ruim 10 jaar kwaliteit voorop.

Je kunt hier geaccrediteerd onderwijs vinden dat voorzien is van kwaliteitswaarborgen.
Onze website wordt dagelijks realtime vernieuwd.

onze kwaliteitscriteria onze klachtenregeling