Hallo zorgverlener,
waar ben je naar op zoek?

Een agenda vol inspiratie.

Op zoek naar nieuwe vaardigheden, specialistische kennis of interessante inzichten? Bekijk alle opgegeven startdata van ruim 300 deelnemende opleiders.

Open agenda

Gun jezelf de ruimte,
ga voor Premium!Met een KTNO Premium zorgverleners account gun je jezelf hét optimale vertrekpunt naar de juiste scholing. Zo vergroot je je inzichten als geen ander en organiseer je jouw behaalde kwalificaties optimaal. Daarnaast ondersteun je ons in onze missie om bij te dragen aan een moderne beroepsgroep waarin iedereen ook echt meedoet. Samen innoveren voor een succesvolle toekomst!

Nú slechts €39 voor een heel jaar!

Een leven lang leren.

De complementaire gezondheidszorg in Nederland kent duizenden specialismen en zorgconcepten. Ontdek meer over dit boeiende en mooie werkveld via onze student-zorgverlener pagina.

Jouw rol in kwaliteitsbewaking.

De kwaliteit van scholingen bewaken en deze kwaliteiten beter inzichtelijk te maken, kunnen we niet zonder jouw hulp. Jij als student bent de enige die een inhoudelijk realistisch beeld kan schetsen van een gevolgde scholing. Wij vragen je daarom om jouw ervaring met ons te delen.

Wat is daarvoor nodig?
Log in op je (gratis) zorgverleners account, voeg een scholing na afronding toe als kwalificatie en geef een beoordeling af.

Jouw beoordeling wordt (anoniem) door ons meegenomen bij de jaarlijkse hertoetsing van de scholing en tevens doe je je collega's een groot plezier want je beoordeling is anoniem zichtbaar in het scholingsprofiel! Help je mee innoveren?

Het accreditatieplatform van de toekomst.

Accreditatie is voor ons een startpunt. Het is een continu proces van kwaliteitsbewaking, waarin opleider én student bij wordt betrokken.

Maar in het belang van het CAM-veld gaan wij verder. Wij bieden opleiders een online etalage, scheppen duidelijkheid over het toekomstperspectief van een scholing bij diverse verenigingen, brengen alle doelgroepen met elkaar in contact, helpen opleiders groeien, brengen online innovaties die wérken en zijn koploper in modernisering van dit werkveld.

Leer KTNO beter kennen

Onze zorgvisie.

Zelfstandig praktiseren lijkt soms ingewikkelder dan ooit. Angst om niet langer te kunnen voldoen aan de eisen van de eigen vereniging, overheid en/of zorgverzekeraar blijkt ook dit jaar weer alom aanwezig. Als KTNO bouwen we aan systemen die helpen om op de best denkbare manier voor de dag te komen.

Zoals het zorgverleners account waarmee je alles wat je aan onderwijs gedaan hebt gevalideerd en wel bij kunt houden in je persoonlijke omgeving. Voor nu óf later. Ook hebben we een gebruiksvriendelijk beoordelingssysteem waarmee je je kunt uitspreken over de kwaliteit van vakopleidingen, modules en bijscholingen.

Want onze overtuiging is dat het werkveld zélf over de kwaliteit van vakonderwijs gaat en niemand anders.

Innovatie komt op gang vanuit de enorme onderstroom van professionals die ons werkveld rijk is. We zijn met velen: zorgverleners, opleiders, prosumenten (consumenten die van de hoed en de rand weten), bestuurders, docenten, trainers, coaches, kwaliteitsbeheerders en ga zo maar door.

We zijn samen én zelfstandig uitstekend in staat onze rol met verve in te vullen. Zoals mensen dat in professionele zin van elkaar mogen verwachten.

Daar mag iedereen ons op afrekenen. Dat doen we door elkaar te vertrouwen, stimuleren én te bekritiseren. Door te leren, te doen, te onderzoeken én te laten zien. Uít de angst en in kracht vooruit naar een sterker complementair werkveld.

Al bijna 15 jaar kwaliteit voorop.

Je kunt hier geaccrediteerd onderwijs vinden dat voorzien is van kwaliteitswaarborgen.
Onze website wordt dagelijks realtime vernieuwd.

onze kwaliteitscriteria onze klachtenregeling