Ik ben hier als...

Menu

Hallo zorgverlener,
waar ben je naar op zoek?

Een agenda vol inspiratie.

Ben je op zoek naar nieuwe vaardigheden, specialistische kennis of interessante inzichten? Hier vind je een overzicht van wat er komende tijd zoal te doen is.

Naar Scholingsagenda

Goed nieuws!

We hopen je met ons nieuwe platform een beetje positief te verrassen. Komende tijd brengen we regelmatig nieuwe features uit die jou én de CAM-zorg als geheel nog beter vooruit helpen.

Voel je vrij om je te registreren en alvast gratis gebruik te maken van de eerste voordelen van je zorgverleners account. Zodra er essentiële updates zijn, sturen we je een mailtje.

Registreren NAAR FEATURES

Een leven lang leren.

De Complementary Alternative Medicine (CAM) sector in Nederland kent duizenden specialisten en tal van zorgconcepten. Ontdek hier wat de CAM-sector precies is en hoe het zoal georganiseerd is.

Onze zorgvisie.

Zelfstandig praktiseren lijkt soms ingewikkelder dan ooit. Angst om niet langer te kunnen voldoen aan de eisen van de eigen vereniging, overheid en/of zorgverzekeraar blijkt ook dit jaar weer alom aanwezig. Als KTNO bouwen we aan systemen die helpen om op de best denkbare manier voor de dag te komen.

Zoals ons abituriëntenregister waarmee je alles wat je gedaan hebt aan onderwijs gevalideerd en wel bij kunt houden. Voor nu óf later. Ook maken we een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je je kunt uitspreken over de kwaliteit van vakopleidingen, modules en bijscholingen.

Want onze overtuiging is dat het werkveld zélf over de kwaliteit van vakonderwijs gaat en niemand anders.

Innovatie komt op gang vanuit de enorme onderstroom van professionals die ons werkveld rijk is. We zijn met velen: zorgverleners, opleiders, prosumenten (consumenten die van de hoed en de rand weten), bestuurders, docenten, trainers, coaches, kwaliteitsbeheerders en ga zo maar door.

We zijn samen én zelfstandig uitstekend in staat onze rol met verve in te vullen. Zoals mensen dat in professionele zin van elkaar mogen verwachten. We willen niet hoeven te lobbyen voor ons bestaan. We zijn er en gaan voor het allerbeste.

Daar mag iedereen ons op afrekenen. Dat doen we door elkaar te vertrouwen, stimuleren én te bekritiseren. Door te leren, te doen, te onderzoeken en te laten zien. Uít de angst en in kracht vooruit naar een sterker complementair werkveld.

Al bijna 10 jaar kwaliteit voorop.

Je kunt hier geaccrediteerde scholingsmogelijkheden vinden die voorzien zijn van kwaliteitswaarborgen. Onze website wordt dagelijks realtime vernieuwd.

onze kwaliteitscriteria onze klachtenregeling