Raasdorperweg 54
1067TL Amsterdam
  • Actief sinds: 1998
  • Aantal scholingen: 3

Vitaminstore

"Bij Vitaminstore streven we ernaar om een vooraanstaand opleidingsinstituut te zijn dat onze medewerkers voorziet van hoogwaardige kennis en vaardigheden in de gezondheids- en welzijnsindustrie. Onze visie omvat drie kernprincipes die de basis vormen voor ons opleidingsprogramma en die de toewijding van Vitaminstore aan educatie weerspiegelen:

  1. Empowerment door Kennis: Wij geloven in het empoweren van onze medewerkers door hen te voorzien van diepgaande kennis over voeding, supplementen, gezondheidsproducten en levensstijl. Ons opleidingsprogramma is ontworpen om een diep begrip van de producten en hun impact op de gezondheid te bieden, waardoor onze medewerkers vertrouwen kunnen opbouwen en klanten effectief kunnen adviseren.
  2. Klantgerichte Expertise: Onze visie omvat het ontwikkelen van experts die in staat zijn om klanten met vertrouwen en deskundigheid te begeleiden. We streven ernaar om onze medewerkers uit te rusten met vaardigheden op het gebied van klantenservice, communicatie en probleemoplossing. Door een klantgerichte benadering te integreren in ons opleidingsprogramma, zorgen we ervoor dat onze medewerkers in staat zijn om de behoeften van klanten te begrijpen en hen te voorzien van persoonlijk advies.
  3. Innovatie en Duurzaamheid: Als opleidingsinstituut streven we naar voortdurende innovatie en duurzaamheid in onze educatieve benaderingen. We willen onze medewerkers voorbereiden op een steeds veranderende markt door hen inzicht te geven in opkomende trends, nieuwe onderzoeken en innovatieve benaderingen op het gebied van gezondheid en welzijn. Tegelijkertijd streven we naar duurzaamheid door ethische praktijken te bevorderen en milieubewuste keuzes te integreren in onze educatieve materialen en processen.
Samengevat streven we ernaar om een opleidingsinstituut te zijn dat niet alleen kennis overdraagt, maar ook empowerment, klantgerichte expertise en een cultuur van innovatie en duurzaamheid bevordert. Door deze visie te realiseren, willen we niet alleen de kwaliteit van onze medewerkers verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezondere en duurzamere samenleving."

Docenten (1)

  • Marita Swart

    3 scholingen