Menu
  • Actief sinds: 2008
  • Aantal scholingen: 13

Ashana Holistic Education

Onze missie: HSP instituut Ashana Education biedt scholingen op HBO/ MBO niveau, over allerlei uiteenlopende onderwerpen die aansluiten bij de problematiek van hooggevoeligheid. De scholingen zijn in eerste instantie opgezet als specialisaties en bij- en nascholingen voor therapeuten, coaches en andere professionals die met mensen werken, zowel in de additieve- complementaire als reguliere sector.
Specialisaties en bij- en nascholingen die tevens ook een verrijking zijn van de eigen persoonlijkheid, van het functioneren in het werkveld en in het dagelijkse leven. Vandaar dat ze ook geschikt zijn voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en iedereen die meer te weten wil komen over een bepaald onderwerp.

Onze visie: We zijn een vooruitstrevend opleidingsinstituut waarin scholingen gegeven worden die aansluiten bij de hedendaagse ontwikkelingen op gezondheidsgebied en een brug kunnen vormen tussen reguliere en complementaire zorg.

Klantgericht: Vanaf het begin hebben we er bewust voor gekozen om kleinschalig te werken. Hiermee bereiken we dat iedere cursist zeer ruime aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt. Toepasbaarheid van de geleerde stof vinden wij erg belangrijk. De nieuw verworven kennis is daarom dan ook direct toe te passen in de praktijk of in het dagelijks leven.

 Kwaliteit: Om de kwaliteit van onze visie vorm te blijven geven stellen we ons opleidingsinstituut midden in de maatschappij op. Enerzijds door de praktijkervaringen van onze docenten en anderzijds door samenwerkingsverbanden aan te gaan met diverse instanties en opleidingsinstituten zowel op regulier als op complementair gebied. We blijven kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en sluiten met onze scholingen en bij- en nascholingen hierop aan.

Docenten (2)

  • Frank Prikanowski

    13 scholingen


  • Norma Prikanowski

    13 scholingen