Menu
  • Actief sinds: 2003
  • Aantal scholingen: 32

Zonnevlecht Opleidingen

Zonnevlecht Opleidingen is al meer dan 20 jaar erkend opleider in de complementaire zorg.

Kennis delen is onze passie, mijn passie. En vanuit deze passie ben ik meer dan 20 jaar geleden dit opleidingscentrum gestart. Ik ben de oprichter van Zonnevlecht Opleidingen, Pauline Trum. Als therapeut en opleider weet ik hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te scholen. Goede kwaliteit cursussen, trainingen en opleidingen zijn waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling en groei, zodat je de opgedane kennis weer door kunt geven aan je cliënten. Bij iedere cursus of opleiding die ik aanbied, denk ik steeds weer: wat mag mijn student van mij verwachten, wat is de vraag vanuit de therapeut én de cliënt?

Juist door dicht bij zowel de student als de cliënt te blijven staan, een luisterend oor te hebben, kan ik de cursussen, trainingen en opleidingen van Zonnevlecht Opleidingen zo afstemmen dat de therapeut, coach, NLP coach, Trauma coach, hypnotherapeut, en hulpverlener in de complementaire zorg de geleerde kennis  direct kan implementeren in de praktijk. Dat is waardevol voor iedereen.

Bezoek de websites van Zonnevlecht Opleidingen voor alle informatie over online en live trainingen. Bij vragen neem contact op met Pauline Trum:
pauline@zonnevlechtopleidingen.nl

www.zonnevlechtopleidingen.nl
www.zonnevlechtonline.nl (meer dan 40+ professionele online cursussen met onbeperkt toegang)

Scholingen

Geaccrediteerd

Docenten (2)

  • Pauline Trum

    10 scholingen


  • Corrie van der Bruggen

    10 scholingen