Menu
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €100 en €250

duur scholing

1 dag

studie belasting

11 uur (0.5 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
Iedereen heeft een vader. Zelfs als je hem maar kort gekend hebt of wellicht zelfs nooit ontmoet hebt, je vader heeft invloed op wie je bent. Vaders hebben impact op de ontwikkeling van kinderen, adolescenten en volwassenen.
Ouderboodschappen en met name die van de verschillende vaderdelen hebben effect op de ontwikkeling van schaamte en daaruit voortkomend (zelf)destructief gedrag. Je vader speelt een belangrijke rol in  het ontstaan van diverse emotionele en psychische problemen..
Terwijl er veel aandacht is voor de moeder-dochter relatie, is de vader-dochter relatie relatief onderbelicht gebleven. Denk aan iemands kijk op zichzelf, zelfvertrouwen, professionele ontwikkeling, maar ook relaties met anderen.
Vaak kijken we naar de rol van de moeder, maar waarom betrekken wij de vaders van onze cliënten zo zelden bij onze behandelingen?
Wanneer je je eigen vaderinvloed kent weet je welke kracht je eraan kunt ontlenen en hoe je heling kunt vinden voor pijnlijke ervaringen. Jij hebt de sleutel in handen om je vaderinvloed in te zetten om een vreugdevoller leven te leiden.
Ontdek wat het persoonlijke vaderinvloed is in je werk en in je persoonlijke leven en leer de vaderinvloed in te zetten.

Startdatum
Informeer bij opleider
KTNO ID
K11357
Startdatum accreditatie
01-04-2020
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Psychosociale begeleiding
Therapeutische vorming
     Psychosociale kennis
Vakgebieden
Integratieve psychotherapie
Psychosociale begeleiding
Leervorm
Workshop
Aangeboden sinds
2020
Subthema's
Psychopathologie
Instapniveau
Algemene kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Klassikaal: 7 uur
Zelfstudie: 4 uur
Totaal: 11 uur
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Conny Lubbersen

    33 scholingen