Menu
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €0 en €100

duur scholing

1 dag

studie belasting

28 uur (1 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
Een intensieve ééndaagse nascholing waarbij u kennis maakt en leert werken met de dolfijn- energetica. U leert hoe u ze moet toepassen en gebruiken bij problemen op chakra-, energetisch en fysiek niveau.
Aan het helende vermogen van de dolfijnen wordt veel aandacht besteed. U zult de interacties met uw eigen energiesysteem voelen/ervaren: u krijgt informatie over de werking van de dolfijn- energetica. Daarnaast krijgt u een uitgebreide set documentatie en een syllabus mee naar huis.
U leert hoe u de dolfijnenergetica kunt integreren in uw eigen therapievorm en toepassen in uw eigen praktijk. Hierbij oefent u uzelf door gebruik te maken van (uw eigen) pendel of biotensor, de polsdiagnostiek of uw intuïtie.

U zult de werking van uw eigen energiesysteem en het meridiaansysteem, zoals we dat kennen uit de Traditional Chinese Medicine, leren voelen door heel praktische oefeningen. Er wordt in het theoriegedeelte dieper ingegaan op de correspondenties tussen het meridiaansysteem, de geest en het fysieke lichaam. ‘s Middags zult u deze correspondenties zelf ervaren, tijdens oefensessies met elkaar.
De dolfijnenergetica zijn zeer breed inzetbaar: bij healing, meditaties, ontspanningsoefeningen, in combinatie met homeopathie of orthomoleculaire geneeskunde, bij regressie- en reïncarnatietherapie, massages, haptonomie, in combinatie met psychometrie en de pendel.
Startdatum
Informeer bij opleider
KTNO ID
K6740
Startdatum accreditatie
01-09-2012
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Energetische Geneeswijzen
Vakgebieden
Psycho-energetische therapie
Leervorm
Klassikaal
Aangeboden sinds
2008
Instapniveau
Algemene kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Klassikaal: 6 uur
Zelfstudie: 22 uur
Totaal: 28 uur
toon alle informatie
Thornerweg 3a
6097 NC Panheel

Docenten (1)

  • Hugo Asberg

    1 scholingen