Menu

Jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur Plus+ (stap 2)

Horizon Opleidingen
soort

Vakopleiding

niveau

HBO

kosten

Tussen €2500 en €5000

duur scholing

1 jaar

studie belasting

2044 uur (73 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
Horizon Massage Opleidingen biedt de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur Plus+ aan in een modulair onderwijsvorm.  Deze jaaropleiding bestaat uit een uitgebreider pakket aan modules dan de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur.

De jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur Plus+ legt een basis in kennis en inzicht met de cursussen Klassieke Massage (met anatomie en spierenkennis) en  Haptische Lichaamsmassage. Daarnaast bevat de jaaropleiding een aantal energetische massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage. Het pakket is, door de modules Voetreflexmassage, Buikmassage, Massage van de 7 Chakra’s en Massage en de Ademhaling een uitgebreidere jaaropleiding dan de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur.

Aan de basis van deze mooie professie sta jij, als aankomend masseur. We onderscheiden ons door je te leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Om dat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”. Persoonlijke ontwikkeling loopt daarom als een rode draad door de opleiding Holistisch Energetisch Masseur heen.
Massage is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage)kennis en persoonlijk bewustzijn.


Startdatum
Informeer bij opleider
KTNO ID
K11333
Startdatum accreditatie
01-03-2020
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Lichaamsgerichte therapieën
     Energetische Geneeswijzen
Therapeutische vorming
     Anamnese / diagnostiek
     Beroepsethiek
Vakgebieden
Massagetherapie
Leervorm
Klassikaal
Aangeboden sinds
2020
Instapniveau
Geen voorkennis vereist
Groepsgrootte
10 - 25
Afrondend examen
Ja
SBU Opbouw
Klassikaal: 250 uur
Zelfstudie: 1794 uur
Totaal: 2044 uur
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Monic van Dillen

    51 scholingen