Menu
  • Actief sinds: 2001
  • Aantal scholingen: 4

Jassentechniek & Body Mind Release Nederland

Met onze opleiding therapeut leer jij de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. In onze erkende opleidingen op hbo niveau besteden wij ook aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en behoeftes. Daarom is deze korte (beroeps)opleiding tot Body Mind Release therapeut ook te volgen als jouw persoonlijke boost naar een fijn, ontspannen, succesvol en energiek leven.

Niet praten maar doen.
Inmiddels is duidelijk dat het overgrote gedeelte van onze levensklachten – direct of indirect – veroorzaakt worden door de beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programma’s die wij bij ons dragen. Als deze ballast de innerlijke oorzaak is, dan moeten wij daarmee aan de slag. Ons motto is daarom, ‘niet praten maar doen’. Als Body Mind Release therapeut begeleid jij cliënten zes tot acht weken in het zelfstandig en gericht loslaten van deze ballast en het terughalen van positieve gevoelens.

Verbluffende resultaten.
De snelle en duurzame positieve resultaten worden door onze cliënten als opmerkelijk en verbluffend genoemd. Body Mind Release is ontwikkeld door Hans de Waard.

Docenten (1)

  • Hans de Waard

    0 scholingen