Menu

EFT (Emotional Freedom Techniques) level 1 & 2 (trauma)

Centrum Lifepoint
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €500 en €1000

duur scholing

5 dagen

studie belasting

30 uur (1 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
EFT (Emotional Freedom Techniques) voor professionals.

Bij New Lifepoint geef ik de volledige EFT-opleiding voor professionals vanuit de EFT-International – richtlijnen en -eisen. (voorheen AAMET).
Deze EFT-opleiding is bedoeld voor professionele begeleiders die EFT helemaal onder de knie willen krijgen en die zich willen onderscheiden op het gebied van EFT.
Naast het goed leren beheersen van de EFT- techniek is persoonlijke groei onderdeel van de opleiding. EFT - level 1 & 2 is in 5 dagen te leren in de EFT - International geaccrediteerde EFT-opleiding voor professionals van New LifePoint.
EFT (Emotional Freedom Techniques) is een heel eenvoudige snelle en effectieve techniek om negatieve emoties, angsten, fobieën, trauma’s, ongewenste gewoonten/gedragingen en fysieke klachten met mentale oorzaak op te lossen. De methodiek is eenvoudig en leidt binnen korte tijd, soms al na enkele minuten, tot aanmerkelijke verbetering.

Gary Craig gaat uit van zijn 'discovery statement': The cause of all negative emotions is a disruption in the body's energy system. Er staat dus niet dat een negatieve emotie veroorzaakt wordt door de herinnering aan een traumatische gebeurtenis. Waar normaal gesproken ingegaan wordt op de herinnering om zo een trauma te behandelen, doet EFT dit niet. Natuurlijk wordt de herinnering als ingang gebruikt, maar de werkelijke oorzaak zit in de verstoring van het energiesysteem van het lichaam. Daarom is het ook zo gemakkelijk om de meest zware trauma's als misbruik, mishandeling en posttraumatisch stresssyndroom (PTSS) effectief te behandelen. Hoe ernstig het trauma ook is, het blijft een verstoring in het energiesysteem. Het mag dus duidelijk zijn dat een verontrustende gedachte of gebeurtenis vanuit het verleden een verstoring in het energiesysteem teweegbrengt, die ervaren wordt als een negatieve emotie of herinnering.

Opleiding is CRKBO-geregistreerd en daardoor BTW-vrijgesteld.

Startdata
29-09-2020 | 06-10-2020 | 03-11-2020 | 17-11-2020 | 01-12-2020
KTNO ID
K10892
Startdatum accreditatie
01-08-2019
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Natuurgeneeskunde
     Lichaamsgerichte therapieën
     Energetische Geneeswijzen
Vakgebieden
Coaching
Counseling meervoudige diagnose
Kindercoaching
Counselling
Verlies- en rouwverwerking
NLP
Traumaverwerking
Psycho-energetische therapie
Acupressuur
Stressmanagement
Leervorm
Klassikaal
Aangeboden sinds
2015
Instapniveau
Algemene kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Optioneel
SBU Opbouw
Klassikaal: 30 uur
Totaal: 30 uur
toon alle informatie

Docenten (0)

Er zijn geen docenten aanwezig!