Jouw identiteit als opleider in beeld.

NIEUW: Laat óns een promotiefilm en/of foto's komen maken!

Beeld zegt méér dan duizend woorden.

We willen mogelijke deelnemers helpen voor júllie te kiezen.
Een optimale beeldvorming helpt daar enorm bij!

In samenwerking met een professionele videograaf (David) en fotograaf (Stefanie), bieden wij vanaf nu daarom een bedrijfsfilm en/of foto’s van jouw opleidingsinstituut aan.

Hiermee geef je de kijker écht een uniek voorproefje en vergroot je de kans op méér inschrijvingen aanzienlijk.

Bekijk de mogelijkheden

De mogelijkheden.

Korte film Circa 1,5 minuut

Inclusief
 • Reiskosten
 • Circa 6 uur filmen op één locatie door videograaf
 • Camera-apparatuur, verlichtingsapparatuur en audio-opnameapparatuur
 • Editen post-productie en kleurcorrectie
 • Royaltyvrije achtergrondmuziek
 • Oplevering video in 1080p HD-formaat
 • Plaatsing video in KTNO opleiders profiel
 • Plaatsing video op KTNO Facebook page
Meerprijs
 • > Meerdere locaties mogelijk tegen meerprijs
 • > Drone opname mogelijk tegen meerprijs
€1350,- (excl BTW) Aanvragen

Lange film Circa 2,5 minuut

Inclusief
 • Reiskosten
 • Circa 6 uur filmen op één locatie door videograaf
 • Camera-apparatuur, verlichtingsapparatuur en audio-opnameapparatuur
 • Editen post-productie en kleurcorrectie
 • Royaltyvrije achtergrondmuziek
 • Oplevering video in 1080p HD-formaat
 • Plaatsing video in KTNO opleiders profiel
 • Plaatsing video op KTNO Facebook page
Meerprijs
 • > Meerdere locaties mogelijk tegen meerprijs
 • > Drone opname mogelijk tegen meerprijs
€1700,- (excl BTW) Aanvragen

Fotografie 80 foto's

Inclusief
 • Reiskosten
 • Circa 3 uur fotografie op één locatie door fotograaf
 • Camera-apparatuur
 • Keuze uit tenminste 250 foto's
 • Editen en kleurcorrectie
 • Oplevering 80 foto's in hoge resolutie 
 • Plaatsing foto’s in KTNO opleiders profiel
 • Plaatsing foto's op KTNO Facebook page
Meerprijs
 • > Meer beelden mogelijk tegen meerprijs 
 • > Meerdere locaties fotograferen mogelijk tegen meerprijs
€425,- (excl BTW) Aanvragen

Hoe werkt het?

​​​​Aanvragen
Maak een keuze voor het gewenste soort product, vul de benodigde gegevens in en klik op ‘aanvragen’ binnen het formulier op deze pagina. Wij nemen vervolgens binnen enkele werkdagen contact op om de opdracht te bespreken en een datum te prikken. Hierna ontvang je een opdrachtbevestiging en de factuur voor de aanbetaling. Deze bedraagt €250,00 (excl. btw). Let op: Wij mogen uitsluitend een opdracht aannemen wanneer je opleidingsinstituut tenminste één actieve accreditatie bij KTNO heeft.

Voorbereiding
Je ontvangt tijdig een informatiemail ter voorbereiding op de opnamedag. Hierin tref je ook de vragen voor het interview, zodat jullie je hierop kunnen voorbereiden. Het is aan de opleider om te kiezen voor filmen tijdens een echte opleidingsdag of om ervoor te kiezen de opleidingsdag in scène te zetten met behulp van figuranten (studenten). Informeer tijdig bij alle mensen die op de dag aanwezig zijn of ze in beeld gebracht mogen worden voor promotiedoeleinden. Zo voorkomen we verrassingen tijdens de opnamedag.

De dag zelf
Het heeft onze voorkeur om te arriveren wanneer er nog geen studenten zijn. Het liefst vindt dan éérst het interview plaats, alvorens er gestart wordt met het filmen (en eventueel fotograferen) van de lessen. Houd er wel rekening mee dat voor het interview circa één uur per persoon moet worden gereserveerd.

Akkoordverklaring
Ons team zal alle in beeld te brengen personen vooraf op de dag zelf conform AVG verzoeken een akkoordverklaring te ondertekenen voor het beeldgebruik (vrijwaring portretrechten). Let op: Personen zonder vrijwaring kunnen niet in beeld worden gebracht!

Editing
In het editing-proces kiezen we welke interview-vragen wel aan bod komen en welke niet. Heeft u een voorkeur voor bepaalde vragen? Geef dit gerust aan, dan proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Zeker bij de korte film is er maar ruimte voor een beperkt aantal vragen.

Feedback
U ontvangt van ons een eerste conceptversie waarop u eventueel nog feedback kunt geven. We streven ernaar om deze conceptversie binnen 4 weken met u te delen.

Oplevering
Het eindproduct (de film en/of de fotoserie) ontvangt u uiterlijk 2 weken later. U ontvangt dan ook de factuur voor het restantbedrag. Zodra uw definitieve film en/of fotoserie af is, zullen wij deze op verschillende plekken in onze website en op onze Facebook pagina plaatsen.
Onze promotie mogelijkheid wordt mede mogelijk gemaakt door Indigo Stories.


Recensies

 • 5/5
Femke Lemmens KIOM

Bekijk video

"Uit de video en foto's kun je de sfeer van KIOM helemaal voelen"

In januari zijn David en Stefanie een dag bij KIOM geweest om te filmen en te fotograferen. We hadden daarvoor 12 cursisten uitgenodigd die wisten dat er die dag gefilmd zou worden en het leuk vonden hieraan mee te werken. In de ochtend werden wij, Rob en ik Femke, als eigenaren geïnterviewd en zijn er al wat sfeerbeelden en foto's geschoten van onze ruimte. Het geheel was goed voorbereid en ondanks dat het best spannend is om gefilmd te worden was er gelijk een heerlijk ontspannen sfeertje en de ruimte, tijd en geruststelling om dingen over te doen als ik weer over mijn woorden struikelde. Ik heb genoten van de passie, het inzicht en de vakkennis om er echt iets heel moois van te willen maken.

In de middag kwamen de cursisten en ook zij voelden zich gelijk op hun gemak. En ze kijken ook nu nog steeds terug op een fijne, gezellige en leerzame (film-)dag bij KIOM. We zijn echt heel erg blij met het eindresultaat. Uit zowel de video als de foto's kun je echt de sfeer en energie van KIOM en wie wij zijn helemaal voelen. David en Stefanie, jullie zijn een ijzersterk team en heerlijke mensen om mee samen te werken.

 • 5/5
Frank Prikanowski Ashana

Bekijk video

"Het is een film geworden waar we erg trots op zijn"

De opnames verliepen erg soepel, David is een vakman pur sang en Stefanie maakte tussendoor nog mooie foto's. Er werd gekeken naar de mooiste plekken om te filmen in ons instituut. Tijdens de les die gegeven werd die dag gingen de opnames gewoon door, de studenten hebben hier geen enkele hinder van ondervonden. Alles speelde zich op de achtergrond af. Alles bij elkaar een leuke dag. Ook de studenten waren enthousiast.

Na de opnamedag is er een mooi promotiefilm gemaakt van alle beelden die geschoten zijn. Het resultaat was super. Het is een mooie film geworden waarin ons opleidingsinstituut op een mooie manier onder de aandacht gebracht word. Ook de interviews zijn duidelijk en mooi in beeld gebracht. De foto's van Stefanie zijn erg mooi en een mooie aanwinst voor ons instituut. Ons opleidingsinstituut is op een mooie en professionele manier in beeld gebracht. Wij zijn heel erg blij met het resultaat, het is een film geworden waar we erg trots op zijn.

 • 5/5
Marcel Meijlink UNLP

Bekijk video

"Het wordt écht jouw eigen opleidingsfilm!"

Na een helder voorgesprek waarin duidelijk werd wat we konden verwachten van de opnamedag, kon het filmen aan de slag gaan. Het fijne was dat er een heel klein team langskwam om te filmen. Zo konden wij ook voor onze deelnemers de veiligheid waarborgen. Een echte opleidingsdag filmen kan voor sommige deelnemers nog wel eens ‘een ding’ zijn. Maar de videograaf was vrijwel onzichtbaar aanwezig.

Tijdens de dag had ik zelf af en toe wel eens van ‘ik ben benieuwd hoe dit straks tot een mooi eindresultaat komt’. Maar als ik deze dan zie, dan is het volledig kloppend. Zoveel gevoel, sfeer, helderheid… Ook het interview verloopt heel natuurlijk. Je krijgt wel vragen, maar je bent volledig in de gelegenheid om je eigen verhaal te vertellen. Het wordt echt jouw eigen opleidingsfilm!

 • 5/5
Ina Oostrom HypnoseMentor (OMNI)

Bekijk video

"Wij zijn blij dat KTNO het intitiatief heeft genomen om dit aan te bieden"

Onlangs hebben wij de afgeronde foto- en videoreportage van KTNO mogen ontvangen. Er ging een prima voorbereiding aan vooraf. Tijdens de opnamedag was de samenwerking erg prettig en het team zorgde ervoor dat de opnames soepel verliepen, zonder de dag en opleiding te verstoren. Ook de afronding van zowel video’s en foto’s was professioneel. We zijn zeer blij met het eindresultaat. Het format van de video zorgt ervoor dat onze opleiding goed in beeld is gekomen. We hebben ook een hele serie mooie foto’s ontvangen. Wij zijn blij dat KTNO het intitiatief heeft genomen om dit aan te bieden.

Aanvragen

Welke optie wil je aanvragen?