Menu

Kennisvink specificaties.


Een Kennisvink pakket biedt je als opleider méér dan ons accreditatie werk alléén. Zo leveren we een aantal handige functionaliteiten die je helpen monitoren, analyseren en slimmer keuzes maken.

Statistieken op scholingsniveau

Per scholing krijgt u toegang tot de statistieken van deze registratie. In één oogopslag ziet u het aantal keer dat het profiel is bekeken, het aantal keer dat geklikt is binnen het profiel, de gemiddelde beoordeling en het aantal keer dat een scholing als favoriet is opgeslagen. Het geeft u dus waardevolle insights over hoe goed de scholing het doet in de markt en daarnaast geven wij u concrete tips over hoe u dit kunt verbeteren.

Statistieken op opleidersniveau

De knop 'analyse' in uw dashboard komt beschikbaar, waardoor u een compleet overzicht krijgt van de belangrijkste kwaliteitsaspecten van u als opleider. U ziet hier onder andere uw scholingen gerankt op best bekeken en best beoordeeld. Daarnaast krijgt u onder meer inzicht in het totaal aantal pageviews van al uw registraties en de gemiddelde beoordeling van al uw scholingen op hoofdelementen. Al met al belangrijke insights die u helpen monitoren, analyseren en keuzes maken.

Erkenningsverzoek en -overzicht

Per scholing krijgt u toegang tot een duidelijk overzicht van huidige en historische erkenningen. U ziet welke verenigingen de scholing op dit moment erkennen en u heeft - 3 maanden na start accreditatie - de mogelijkheid een erkenningsverzoek in te dienen bij de verenigingen die de scholing nog niet erkennen. Een snellere weg naar meer erkenningen is er niet.

Trends op basis van interesses

Aan het begin van ieder nieuw jaar ontvangt u een trendrapport van ons, waarin we met u delen welke vakgebieden populair zijn bij zorgverleners en waarop zij veelal zoeken op onze website. Ook dit geeft u belangrijke informatie waar u als opleider op kunt inspelen bij de ontwikkeling van nieuw scholingsaanbod.

Tarieven