Ik ben hier als...

Menu

Basic, Start, Plus of Unlimited?

Zodra u uw eerste aanvraag doet, gaat u gebruik maken van één van onze pakketten. Dat kan naar keuze gaan om het Basic Pakket of één van de Kennisvink pakketten Start, Plus of Unlimited.

Tot inzichten komen over kwaliteit en rendement halen uit samenwerking(en) kost tijd. Aanbieders kiezen daarom na de initiële kennismakingsperiode (van 1 jaar) tegenwoordig meestal voor een 3-jaarlijks traject. Onze diensten zijn zodanig ingeregeld dat zowel een beginnende, alsook de (meer) gevorderde opleider optimaal wordt gefaciliteerd.

Productoverzicht

Basic Pakket (standaard)
Dashboard, online support en de collectieve klachtenregeling, exclusief accreditatie en registratiekosten van uw scholing(en).

Het dashboard 
Bevat geavanceerde online software waarmee verificatieverzoeken en beoordelingen door u kunnen worden ontvangen en verwerkt. Ook is het tegelijkertijd de plek waar u uw accreditatie(s) en erkenningen aanvraagt en beheert.

Online support
U kunt bij ons vijf dagen in de week onder kantoortijden rekenen op de nodige aandacht als u ergens niet uitkomt of graag vragen beantwoord ziet. Meestal helpen wij u telefonisch terwijl we samen uw dashboard erbij pakken en vorderingen bekijken en bespreken. Zorg er daarom voor dat u online bent zodra u contact met ons opneemt. U heeft bij KTNO een persoonlijk aanspreekpunt.

Klachtenregeling (collectieve voorziening)
Als u bij ons bent aangesloten, maakt u automatisch gebruik van deze klachtenregeling. U kunt deze als basisvoorziening of beroepsmogelijkheid binnen uw bestaande klachtenregeling toepassen en er als zodanig naar verwijzen in uw communicatie. Deze voorziening is uitsluitend van toepassing op uw actieve accreditaties.

Accreditatie & registratiekosten
Aanvullende kosten per Bij- of Nascholing, Module, Vakopleiding of Beroepsopleiding zijn aan de orde bij een aanvraag wanneer u;

  • kiest/gekozen heeft voor een Basic Pakket;
  • een Kennisvink Pakket heeft dat aan het geldende maximum zit;
  • zelf ervoor kiest een aanvraag buiten uw Kennisvink pakket te doen.

Kennisvink Pakket
Bij afname van één van de Kennisvink pakketten: Start, Plus of Unlimited kiest u voor eersteklas functionaliteit binnen uw dashboard en één factuur per periode in plaats van per aanvraag. Bespreek met uw accountmanager welke variant het beste past op basis van het beoogd aantal actieve accreditaties. Afgewezen, ingetrokken of inactieve accreditaties tellen niet mee voor het maximum. U heeft hierdoor alle vrijheid nieuwe aanvragen te doen zonder dat daar extra kosten bij hoeven komen kijken. Elk Kennisvink pakket bevat uitaard alle inhoud van Basic en wordt door ons bovendien voorzien van upgrades.

Aankomende Kennisvink Upgrades
  • Statistieken op opleidersniveau (verwacht: Q4 '19)
  • Statistieken op scholingsniveau (verwacht: Q4 '19)
  • Erkenningsverzoeken- en overzichten (verwacht: Q4 '19)
  • Trends op basis van interesses (verwacht: Q1 '20)
  • Kennismaken met nieuwe docenten (verwacht: Q1 '20)

Premium Zorgverlener Vouchers (informeer naar actuele levertijd)
Als opleider heeft u (net als deelnemende beroepsverenigingen) de mogelijkheid om Premium Zorgverlener Vouchers met een mooie korting in te kopen. Elke voucher beschikt over een unieke couponcode waarmee een Zorgverleners Account bij KTNO éénmalig een jaar lang van Premium (t.w.v. 39 euro) kan worden voorzien. U krijgt de vouchers in een speciale box opgeleverd en kunt ze naar eigen inzicht aan uw studenten cadeau doen. Dat kan bij aanvang van een opleiding of scholing of als onderdeel van een diploma-uitreiking. Groot voordeel voor u is dat u méér zicht heeft op te ontvangen beoordelingen en waarderingen, terwijl u tegelijkertijd écht iets waardevols geeft waar (student-) zorgverlener nog jaren plezier van heeft.

Medische en/of Psychosociale Basiskennis Plato-conform
Specifiek in het geval van onderwijs vallend onder Medische en/of Psychosociale Basiskennis Plato-conform is er geen sprake van accreditatie maar uitsluitend van registratie. Mits u opgenomen bent in deze lijst van CGO-MPSBK worden accreditatie en registratiekosten niet doorbelast. Ook telt opname ervan niet mee als onderdeel van uw maximum binnen uw Kennisvink pakket (indien van toepassing). Klik op de volgende tekstlink of het logo hieronder om meer te lezen over het Collectief Geaccrediteerde Opleidingen.
Tarieven

1 jaar Accreditatie Prijs
Basic Pakket (standaard)€ 325,00
Bij- of Nascholing€   90,00
Module€ 110,00
Vakopleiding€ 150,00
Beroepsopleiding*€ 450,00
  
1 jaar Kennisvink Pakketten
Start              (Basic + Upgrade + 3 t/m 8 accreditaties)
€1100,00
Plus                (Basic + Upgrade + max. 15 accreditaties)€1575,00
Unlimited    (Basic + Upgrade + ongelimiteerd)€2150,00


3 jaar Kennisvink Pakketten
Start**             (Basic + Upgrade + 3 t/m 8 accreditaties)€3300,00
Plus**               (Basic + Upgrade + max. 15 accreditaties)€4725,00
Unlimited**   (Basic + Upgrade + ongelimiteerd)€6450,00


Overig
Premium Zorgverlener Voucherbox (50 stuks)€1450,00
 

Dit betreft ons tarievenoverzicht vanaf 1 januari 2020. 
Let op: Bij aanvragen ontvangen tot en met 31 december 2019 zijn deze tarieven aan de orde.

Alle weergegeven bedragen zijn exclusief 21% btw. 

(*) Criteria verwacht per 9 maart 2020.
(**) Vraag bij interesse om een maatwerk offerte.