Menu

Nascholingsdagen Navel Fonoforese

Noorderlicht Academie
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €100 en €250

duur scholing

39 uren

studie belasting

39 uur (1.5 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
Twee speciale scholingsdagen voor Fonoforese cursisten of beginners die de introductie-avond of introductielesdag hebben gedaan.

De navel
Healingen via de navel zijn voor de Ayurvedische artsen heel normaal en berusten op een oude geneeswijze. Deze werkwijze via de navel wordt ook wel de Pechoti-methode genoemd.
Achter onze navel gaat een netwerk van wel 72,000 adertjes naar diverse organen en passages van ons lichaam. Niet alleen het lichaam maar zeker ook de ziel en de geest zijn via de navel in balans te brengen en te helen.

Oliën
Het zal een hele bijzondere diepe ervaring worden met o.a. de heilige zalfolie, een sterke geneeskrachtige Egyptische olie, een goede medicinale CBD-olie en nog een aantal basis oliën zoals kamille-, lavendel-, rozen-, nardus- en tea-tree-olie.  

Stemvorken
We zullen werken met een aantal basis-stemvorken en de stemvorken goud, zilver en kristal. Ook is het mogelijk om met de kristallen stemvorken te werken, we werken dan met de stemvorken C, D en A.

Gun jezelf deze unieke lesdagen, waarin je een diepe aandacht en doorwerking zal voelen in je lichaam, je ziel en je geest.

Bij welke problemen kun je deze navel-therapie aanwenden:
Bij trauma en PTSS. Moeder-, geboorteproblemen en postnatale depressies. Maag-, darm- en nierproblemen. Diarree of obstipatie, buikkrampen of misselijkheid. Bij rug- (ischias), huid-, grens-, seksuele problemen. Bij problemen met de ogen en het helder zien. Gewrichtspijnen en pees of spierpijnen. Om zenuwbanen in balans te brengen, bij een frozen schoulder en bij tintelingen die uitstralen naar handen en voeten.

Deze navel-techniek is voor veel mensen een weldaad in een diepe ontspanning en een aanraking in hun ziel. Echt aangeraakt worden zoals we diep down allemaal ons verbonden willen voelen met de essentie van het leven.

Zelfstudie
Je behoort na afloop van de lesdag een zelfstudie te doen van 21 uur met je eigen navel voordat je met cliënten aan het werk gaat. Zodat je echt gevoeld hebt wat het voor een cliënt betekent om deze behandeling te ontvangen.  Je ontvangt je certificaat per post wanneer je deze 21 uur zelfstudie hebt gedaan en je verslag hierover hebt ingeleverd.
Startdata
06-11-2020 | 18-12-2020
KTNO ID
K10900
Startdatum accreditatie
01-10-2019
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Natuurgeneeskunde
     Homeopathie
     Lichaamsgerichte therapieën
     Energetische Geneeswijzen
Vakgebieden
Acupressuur
Fonoforese stemvork therapie
Healing
Leervorm
Workshop
Aangeboden sinds
2019
Instapniveau
Geen voorkennis vereist
Groepsgrootte
10 - 25
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Klassikaal: 6 uur
Praktijkoefening: 6 uur
Intervisie: 6 uur
Zelfstudie: 21 uur
Totaal: 39 uur
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Noor Elffers

    4 scholingen