Menu

E-learning webinar: Coronavirus: Preventie & Behandeling

Volledige thuisstudie
Natura Foundation
soort

Nascholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €0 en €100

duur scholing

6 uren

studie belasting

6 uur (0.25 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
e-learning webinar: Coronavirus: Preventie & Behandeling
Het verloop van de ziekte die volgt op besmetting met het coronavirus, COVID-19, is grillig en hangt samen met de gezondheidstoestand van de patiënt. Het lijkt er op dat zelfs als er op het eerste gezicht geen duidelijke onderliggende oorzaak is, de ziekte toch ernstige sporen kan achterlaten en het herstel soms zeer traag verloopt. We bespreken in dit e-learning webinar welke invloed je als therapeut hebt op het risico tot besmetting en de ernst van het verloop.

Preventie is namelijk belangrijker dan ooit. Maar ook indien een besmetting zich toch voordoet, is het van groot belang het virus zo snel mogelijk te verslaan. We bieden je in dit praktische webinar aan de hand van de laatste inzichten voor behandelaars van alle niveaus een behandelplan voor preventie en interventie.
 
Deze e-learning biedt:
  • - inzicht in hoe het coronavirus ons lichaam binnendringt en zich in ons lichaam verspreidt; 
  • - preventieve maatregelen om te zorgen dat we beter bestand zijn tegen een besmetting met het Coronavirus;
  • - een praktisch behandelplan dat je direct curatief kunt inzetten bij een opgelopen besmetting om het virus zo snel mogelijk te verslaan.
Deze e-learning is bedoeld voor:
Deze workshop is bedoeld voor alle gezondheidsprofessionals (therapeuten en (huis)artsen) die zich vinden in de missie de negatieve gezondheidsgevolgen van besmetting met het Coronavirus te verminderen middels preventie en natuurlijke interventies (leefstijl, voeding en suppletie). Als behandelaar kan je het verschil maken.

Eerder corona-cursussen gevolgd bij Natura Foundation?

Natura Foundation was één van de eersten die therapeuten heeft geholpen met de behandeling van cliënten met het Coronavirus. We hebben inmiddels lovende reacties van de therapeuten en hun clienten ontvangen, en ervaren de toenemende behoefte aan aanvullende kennis.
Dit webinar is onze meest recente update van de preventieve en curatieve maatregelen rondom COVID. De e-learning is praktisch en meteen toepasbaar in de praktijk. Heb je interesse in de behandeling van restklachten en Long Covid, dan kan je eveneens deelnemen aan e-learning workshop Long Covid: een effectief behandelplan.
 
Praktische informatie

  • e-learning: Dit webinar is een e-learning programma. Met e-learning volg je de cursus online op het moment dat jou past. Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving met videomateriaal en de inhoudelijke presentatie. Na je aanmelding heb je 6 weken toegang tot dit materiaal. Binnen deze periode start, pauzeer en vervolg je het webinar op jouw moment.
  • Duur: 1,5 uur
  • Prijs: € 15,00 exclusief btw.
Startdatum
Informeer bij opleider
KTNO ID
K12676
Startdatum accreditatie
01-09-2022
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Natuurgeneeskunde
Therapeutische vorming
     Anamnese / diagnostiek
Vakgebieden
Orthomoleculaire therapie
Leervorm
Thuisstudie
Aangeboden sinds
2022
Subthema's
Fysiologie
Instapniveau
Specialistische kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist
Groepsgrootte
50+
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Online contact: 2 uur
Zelfstudie: 4 uur
Totaal: 6 uur
STAP-register
Nee
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Fien Demeulemeester

    24 scholingen