Cursus LUA LOMI

Malamalomi
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €100 en €250

duur scholing

30 uren

studie belasting

30 uur (1 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
LUA LOMI is een effectieve vorm van Hawaiiaanse lomilomi massage die het lichaam helpt herstellen van allerlei fysieke problemen. In deze 2-daagse LUA LOMI workshop leer je de basisbeginselen van deze mooie en efficiënte stijl van lomilomi massage van Maui. Na de workshop – en met de nodige oefening – ben je in staat om een volledige lichaamsmassage van een uur aan te bieden aan je vrienden, familie en klanten.

Wat is LUA LOMI?
LUA LOMI komt voort uit de traditionele Hawaiiaanse vechtkunst (LUA). Deze unieke en zeldzame stijl van lomilomi van Maui werd vroeger gebruikt om gewonde krijgers te behandelen zodat ze snel terug konden keren naar ‘t strijdtoneel. Vandaag de dag is LUA LOMI een effectieve en stevige vorm van lomilomi bedoeld om je spieren te openen, ruimte in je lijf te creëren, je botten opnieuw uit te lijnen en stijfheid uit je spieren en pezen te verdrijven.

In deze 2-daagse cursus LUA LOMI leer de basistechnieken voor een volledige lichaamsmassage. Deze basistechnieken zijn direct afgeleid van bewegingen uit de Hawaiiaanse Martial Arts. In de cursus besteden we veel aandacht aan de benen, billen/heupen en rug. Ook leer je basistechnieken voor ‘t werken aan de armen en schouders. Je begint met ‘t leren van een goede hoofdmassage. Later in de workshop leer je een gezichts- en nekmassage.

In deze 2-daagse workshop leer je hoe je met energie in plaats van met spierkracht kunt werken. Je leert hoe je je lichaam op de juiste manier kunt gebruiken. En je leert te luisteren naar het lichaam zodat je diep en efficiënt kunt werken.

Startdata
24-06-2023 | 02-09-2023 | 11-11-2023
KTNO ID
K11554
Startdatum accreditatie
01-08-2020
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Lichaamsgerichte therapieën
Vakgebieden
Fasciatherapie
Anatomie
Medische kennis
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Bindweefselmassage
Massagetherapie
Manuele lymfedrainage
Leervorm
Workshop
Aangeboden sinds
2016
Instapniveau
Geen voorkennis vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Klassikaal: 16 uur
Intervisie: 7 uur
Zelfstudie: 7 uur
Totaal: 30 uur
toon alle informatie
Lutmastraat 211 A-HS
1074 TW Amsterdam

Docenten (2)

  • Karin van Herwijnen

    1 scholingen


  • Amira Segal

    2 scholingen