In je kracht door kleur; jouw leven in een nieuw licht

Kleurgevoel
soort

Module

niveau

HBO

kosten

Tussen €500 en €1000

duur scholing

86 uren

studie belasting

86 uur (3 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
In deze module doorlopen we 21 chakra's in één volledige groeicyclus van het kleurenlicht systeem beschreven in het boek: 'In je kracht door kleur'.


Tijdens deze module neem je zichzelf als casus. De gekozen persoonlijke hulpvraag wordt in het licht geplaatst. De nadruk ligt op de rol van de verschillende kleurendimensies. Ook maken we een start met het ontdekken van de afzonderlijke kleurenthematieken. Bij elke dimensie worden opdrachten gegeven waardoor de gevoelde energie direct concreet gemaakt worden in creatief therapeutisch werk. We verdiepen het interpreteren van de eigen kleurentaal en starten met de heling van oude pijnen.


Bij Kleurgevoel zijn wij ervan overtuigd dat je een beter therapeut wordt wanneer je jezelf goed onder de loep neemt. Wanneer je begrijpt hoe het werkt bij jezelf kan je een ander beter begeleiden. Ook wordt je emotioneel niet meer geraakt en kan je er daardoor volledig voor de ander zijn met een open hart.


Deze bijscholing is geschikt voor jou als je meer wilt leren over je hoe je je gedrag kan interpreteren op een diep energetische niveau, waardoor het leven je niet meer overkomt, maar jij de regie kan nemen over je leven.


We maken een sterke verbinding tussen hoofd en hart door wat je in het dagelijks leven tegenkomt te verbinden met het spiritueel energetische aspect. Zo krijg je inzicht in waarom dingen gaan zoals ze gaan. Hierdoor word je zelfredzaam, voel je je empowered en kan je met hernieuwde kracht je uitdagingen onder ogen komen en je dromen verwezenlijken.
Deze kennis en ervaring die je opdoet tijdens deze dag kan je inzetten voor jezelf en je gezin, maar ook in je professie.


Dag 1 Donker-licht: creëer een nieuw perspectief. Je wordt je bewust van je eigen manifestatiekracht als gevolg van jouw donkerlicht waarneming.


Dag 2 De rode dimensie: hoe heb je je persoonlijkheid vorm gegeven?
We leggen de verbinding met het bekende zeven chakra-systeem. We focussen ons op de frequenties van de kleuren, hierin maak je de verbinding met de diepgaande kleurenlicht therapie. We onderzoeken concreet hoe je jezelf neerzet en naar buiten toe treedt.


Dag 3 De terra dimensie: op welk fundament bouw je?
We focussen ons vandaag op de zeven beenchakra's, die de relatie maken met het fysieke lichaam, het bewuste en onbewuste verleden, je familiesysteem. De chakra's kleuren resoneren op kleuren van materie, ipv kleuren van licht. We bouwen aan een nieuw fundament, waardoor jezelf redzaam wordt.
Deze dimensie helpt ons aan een diepe gronding en is een must voor hoog-sensitieve mensen en mensen die met hoge frequenties te maken hebben.


Dag 4 De magenta dimensie: spreid je vleugels!
Deze kleuren behorend bij de chakra's in je armen, behoren bij de kleuren die zowel ontstaan door licht als door materie. Hier onderzoek je hoe je in relatie staat met alles om je heen. Je maakt de switch van de focus op jezelf naar de focus op het grote geheel. Duurzaam ondernemen komt hier aan bod.


Dag 5 ronden we de cyclus af, bespreken we het laatste huiswerk en eindigen we met het examen onderdeel. We hebben het systeem in volgorde doorlopen, nu draaien we het om: Je neemt de regie.
Centraal staat hoe je de geleerde kennis toepast om doelgericht te werken aan je missie, je uitdaging, dat wat centraal staat in je leven op dit moment.


We werken vanuit het Elohimwijze kleurenlicht systeem, wat beschreven staat in het boek: 'In je kracht door kleur'. Maak kennis met de kleuren van licht en de kleuren van de aarde. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en zijn eigen thematiek.


Deze training is onderdeel van de opleiding tot Healing Life Designer.
In deze opleiding leer je je leven te helen en opnieuw vorm te geven in lijn met jouw zielenmissie. We werken met oude wijsheden en nieuwe wetenschappen op het gebied van kleur en licht om de regie terug te nemen.
Module 2 In je kracht door kleur- gaat over het ontwikkelen van je innerlijk leiderschap. We doorlopen een hele cyclus van het Elohimwijze kleurensysteem en werken aan het doorbreken van niet-helpende, zelfsaboterende patronen, zodat je de regie terug kan nemen.
Startdata
12-01-2024 | 23-02-2024
KTNO ID
K13202
Startdatum accreditatie
01-12-2023
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Natuurgeneeskunde
     Psychosociale begeleiding
     Energetische Geneeswijzen
Therapeutische vorming
     Filosofie en levenskunst
Ondernemersvaardigheden
     Leiderschap
Vakgebieden
Kunstzinnige therapie
Traumaverwerking
Healing
Lichttherapie
Kleurentherapie
Leervorm
Blended learning
Aangeboden sinds
2018
Specificatie module
Maakt onderdeel uit van een breder opleidingskader
Instapniveau
Geen voorkennis vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Optioneel
SBU Opbouw
Klassikaal: 37 uur
Online contact: 6 uur
Toetsing en examen: 3 uur
Zelfstudie: 40 uur
Totaal: 86 uur
toon alle informatie
Lijmbeekstraat 95
5612 NA Eindhoven

Docenten (1)

  • Margo Ruiter

    4 scholingen