Menu
't Louwtje 7
2691KR 's-Gravenzande
  • Actief sinds: 2004
  • Aantal scholingen: 0

Inspiratie College

Het Inspiratie College is een opleidingscentrum dat een diversiteit aan opleidingen en workshops biedt. Wij zijn gevestigd op een mooie, inspirerende plek aan zee. Wij hebben kennis, expertise en vele jaren ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling, coaching en therapie.

We bieden een authentieke en effectieve bijdrage aan bewustzijnsontwikkeling van mensen. De meerwaarde van het Inspiratie College is, dat het accent ligt op integratie van zijn, denken, doen en voelen. Wij richten ons niet alleen op het overdragen van kennis maar vooral op ervarend leren, uitwisseling en transformatie.

We hebben als missie mensen op individueel niveau te ondersteunen in het verbeteren van hun ervaringen, denken, voelen en gedrag. Hierdoor willen we bijdragen aan een liefdevoller bestaan.

Om onze missie te concretiseren bieden we opleidingen en workshops aan, waarbij de nadruk ligt op het erkennen van de specifieke talenten en vaardigheden van ieder individu en hoe deze kwaliteiten in te zetten voor waarden als; verbinding, authenticiteit, liefde en vrijheid.

Door zelf deze waarden toe te passen in ons eigen gedrag en communicatie realiseren wij het overbrengen van deze waarden. Waardoor het niet enkel theoretische, maar vooral doorleefde waarden worden, welke op alle niveaus aanstekelijk werken!

De opleidingen en workshops die wij aanbieden richten zich niet alleen op het aanleren van kennis en vaardigheden. We richten ons juist op het ont-wikkelen van het individu en vanuit diens kernkwaliteiten nodigen wij uit tot het aangaan van liefdevolle verbindingen. Allereerst vanuit diens eigen kern en vervolgens in de wereld.

Scholingen

U heeft nog geen scholingen ter accreditatie ingediend bij KTNO.

Docenten (2)

  • Tessa van Rossen

    0 scholingen


  • Marion Groenendal

    0 scholingen