Menu
Torenallee 45
5617BA Eindhoven
  • Actief sinds: 2007
  • Aantal scholingen: 1

Iedereen kan Helen

Iedereen kan helen is opgericht in 2007 door Ine von Dobschutz - Verbiest. Vanuit haar basis in Chinese geneeswijzen, coaching en intuïtieve ontwikkeling heeft Ine haar eigen unieke vorm van energiewerk ontwikkeld. Hiermee biedt ze waardevolle ondersteuning aan haar cliënten met specialisatie in psychosomatische problematieken en trauma.

Op veler verzoek deelt zij haar kennis en vaardigheden met de deelnemers van haar trainingen, die zowel geschikt zijn voor beginners als ook voor ervaren behandelaren die energiewerk willen integreren in hun huidige werkwijze. Ine werkt vanuit het diepere weten dat wij allemaal het vermogen hebben om te helen. Wij hebben allemaal een ziel, allemaal een energieveld. Dit geeft een natuurlijk basis om te leren energetisch te behandelen, zowel in je eigen proces, als ook dat van anderen.

De trainingen bestaan uit een weloverwogen combinatie van achtergrondkennis, praktische tools en oefeningen. Daarnaast is bewustzijnsgroei, persoonlijke ontwikkeling en healing een centraal onderdeel van alle trainingen. Zo leer je niet alleen vanuit je hoofd, maar maak je het ook meteen eigen.

Er wordt bewust gewerkt in kleine groepen van 4-6 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke ondersteuning. Ine neemt je vol passie, diepgang en humor mee in de training en zorgt ervoor dat je er alles uit haalt.

Docenten (1)

  • Ine von Dobschutz-Verbiest

    1 scholingen