Menu
Weverstraat 53
1521TA Wormerveer
  • Actief sinds: 2013
  • Aantal scholingen: 1

Hypnotherapie Jacobs

Als hypnotherapie docent zie ik ze enthousiast starten als therapeut of life coach. Ze doen binnenkort examen of de diploma’s hangen ingelijst aan de muur van hun praktijk.

Administratief willen ze alles op orde krijgen. Ze denken na over een website en hoe ze aan (meer) klanten komen.
Kortom: ze zijn klaar voor hun missie; mensen helpen met hypnotherapie en coaching.

 Alleen blijft hun telefoon stil en  afsprakensysteem leeg.
Te vaak haken talentvolle studenten af omdat ze door de bomen het bos niet meer zien.  

Maar een goede voorbereiding neemt angst weg en geeft rust.

Succesvol een praktijk starten en uitvoeren, van inschrijving bij de kamer van koophandel tot en met de klachtenregeling. Van het eerste telefoongesprek tot en met een positief drie-sessie resultaat.

Praktische handleiding en uitleg hoe de geleerde theorie uit eerdere Hypnotherapie opleidingen in praktijk kan worden gebracht met Video-voorbeelden, presentatie-oefeningen, gesprek-oefeningen, opbouwvolgorde van transformatietechnieken in sessies, en telefonische commerciële gesprekstechnieken. Studenten  kunnen met de kennis uit deze tweedaagse direct praktijk voeren en professionaliseren.  Opbouw van de eerste sessie tot en met de laatste sessie, telefoongesprekken oefenen, klachtenregeling, prijsafspraken, intakeformulier, boekingssystemen, algemene voorwaarden, verzekeringen.

 Vragen waar afgestudeerde studenten mee zitten en soms tegenhouden om te starten met hun praktijk worden tijdens deze tweedaagse beantwoord.

Met een stappenplan, die ook in de reader staat, worden ze stap voor stap meegenomen en kunnen ze daarna daadwerkelijk hun praktijk vormgeven.
Docenten (1)

  • Nico Jacobs

    1 scholingen