Menu

Havening Techniques® Practitioner Training

HypnoseMentor/OMNI Hypnosis Training Center Netherlands
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €1000 en €2500

duur scholing

3 maanden

studie belasting

64 uur (2.5 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
In deze unieke en baanbrekende training ontdek je hoe je de Havening Techniques kunt gebruiken bij een breed scala aan onderwerpen, van angststoornissen, trauma’s, verslaving tot het ontwikkelen van emotionele veerkracht, gezondheid en welzijn.
Havening zijn psycho-sensorische technieken die gebruik maken van de zintuiglijke input van aanraking, verbeelding en aandacht om snelle, opmerkelijke en blijvende resultaten te creëren door het elektrisch-chemische landschap van de hersenen te veranderen. Deze techniek is door Dr. Ronald Ruden heeft de Havening Techniques® ontwikkeld. In de afgelopen drie decennia heeft hij de recente ontwikkelingen in de neurowetenschappen vertaald naar nieuwe methoden van genezing.

De Havening technieken zijn gebaseerd op de evolutiebiologie en bieden je de mogelijkheid om je cliënten te begeleiden naar een gezonder,  gelukkiger en productiever leven. Voor Westerse ogen is het verbazingwekkend om te zien hoe pijn en trauma snel en vaak onmiddellijk verdwijnt, langdurige problemen worden opgelost en storende herinneringen vervagen in een moeilijk terug te halen verleden.

Havening, het transitieve werkwoord van het woord haven, betekent op een veilige plaats zetten. Deze methode brengt geen medicatie, langdurige counselling of langdurige blootstelling aan de traumatische gebeurtenis met mee.
Startdata
27-05-2021
KTNO ID
K11395
Startdatum accreditatie
01-05-2020
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Natuurgeneeskunde
Ondernemersvaardigheden
     Marketing & communicatie
Vakgebieden
Traumaverwerking
EMDR therapie
Psychosensory therapy
Leervorm
Klassikaal
Aangeboden sinds
2010
Instapniveau
Algemene kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist
Groepsgrootte
10 - 25
Afrondend examen
Ja
SBU Opbouw
Klassikaal: 16 uur
Praktijkoefening: 34 uur
Toetsing en examen: 2 uur
Zelfstudie: 12 uur
Totaal: 64 uur
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Stephen Travers

    1 scholingen