Menu

Basis Workshop PSYCH-K®

De Werff
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €500 en €1000

duur scholing

3 dagen

studie belasting

38 uur (1.5 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
De meeste psychologische theorieën zijn het erover eens dat we ons levensscript schrijven in de eerste 7 levensjaren. Dit betekent dat je deze niet zelf schrijft maar dat je deze erft van je familie en de aanwezige dominante invloeden in deze fase van je leven. Als je geluk hebt ben je blij met de ontvangen programmering, de delen waar je niet blij mee bent leer je herprogrammeren in de Basis Workshop PSYCH-K®.

PSYCH-K® maakt gebruik van een spiertest protocol om te communiceren met het gehele verruimde bewustzijn en niet slechts met het bewustzijn. Het verruimde bewustzijn bestaat (volgens PSYCH-K®) uit het Hogere Bewustzijn, het Bewustzijn en het Onderbewustzijn. Het bewustzijn heeft vaak al heel veel inzichten opgedaan en ‘weet wel beter’ en is iedere keer weer verbaasd dat ‘iets’ weer gebeurd. Zolang je je onderbewuste niet hebt geherprogrammeerd zal dit blijven gebeuren. Het onderbewustzijn heeft een enorm krachtige processor en wanneer deze niet op 1 lijn zit met ons bewustzijn ervaren we veel interne spanningen en conflicten, waarvan we letterlijk ziek kunnen worden.

U leert 2 Basis Balansen, waarmee u al uw belemmerende overtuigingen kan transformeren in ondersteunende overtuigingen. Ook kunt u werken aan uw spirituele ontwikkeling door uw gewenste zijn te programmeren in uw onderbewuste. Met de Balans voor Nieuwe Richting kunt u tevens ook stress transformeren in vrede, waardoor de kramp uit het lichaam verdwijnt.

U leert faciliteren met een ander, zodat u deze methode kan gebruiken met uw klanten en u leert zelfspiertesten, zodat u ook aan de slag kan met uzelf. Het motto van Rumi is hier van toepassing: "Toen ik jong was wilde ik de wereld veranderen, nu ben ik wijs en verander ik mezelf."
Startdata
13-02-2020 | 16-04-2020 | 21-05-2020 | 25-06-2020 | 14-08-2020 | 03-10-2020 | 27-11-2020
KTNO ID
K10866
Startdatum accreditatie
01-09-2019
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Psychosociale begeleiding
Vakgebieden
Lichaamsgerichte psychotherapie
Relatietherapie
Coaching
Loopbaancoaching
Vitaliteitscoaching
Kindercoaching
Counselling
Verlies- en rouwverwerking
Traumaverwerking
Psycho-energetische therapie
Spiritualiteit
Stresstransformatie
Oplossingsgerichte therapie
Psychosociale begeleiding
Stressmanagement
Leervorm
Workshop
Aangeboden sinds
1992
Instapniveau
Geen voorkennis vereist
Groepsgrootte
25 - 50
Afrondend examen
Ja
SBU Opbouw
Klassikaal: 18 uur
Online contact: 1.5 uur
Zelfstudie: 18 uur
Totaal: 37.5 uur
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Paula Van der Werff

    3 scholingen