Menu

Advanced Integration Workshop PSYCH-K®

De Werff
soort

Nascholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €1000 en €2500

duur scholing

4 dagen

studie belasting

28 uur (1 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
De Basis Workshop PSYCH-K® is de instapvoorwaarde voor de Advanced. 

De Advanced heeft als doel om je toolbox van Balansen uit te breiden met 5 grote nieuwe Balansen, die kunnen worden ingezet bij een grote variëteit aan hulpvragen van jezelf en je cliënten.

De Balansen die je leert zijn:
  • Rapport Balans: Je leert om stress die een gevoel van vertrouwen en veiligheid met anderen in de weg staat te transformeren. Hierdoor wordt het makkelijker om rapport te maken en te behouden.
  • Besefpunten en Energiefocusing Balans: Je leert 12 ‘energie punten’ op het lichaam te gebruiken, gebaseerd op acupunctuur. Elk punt representeert sleutelovertuigingen die je waardevolle informatie geven over hoe je jezelf beperkt in specifieke situaties. Deze punten zijn een extra ingang tot je overtuigingen/levensthema’s. Vervolgens worden deze besefpunten in Balans gebracht met Energiefocusing. Energiefocusing is een veilig en effectief proces waarmee je energie kunt focussen op een besefpunt, om onderbewuste overtuigingen en stress snel en gemakkelijk te veranderen.
  • Kernovertuigingenbalans: In dit proces transformeer je 13 paren van kernovertuigingen die je vaak weerhouden je volledige potentieel te verwezenlijken. Het is een algemeen proces om je overtuigingen te veranderen en je geest/lichaam systeem voorbereidt op versnelde verandering.
  • Relatiebalans: Deze Balans helpt om persoonlijke moeilijkheden met anderen te transformeren en de lessen in de relatie te leren. Het verheldert je perspectief op de waarde van je relaties met ouders, kinderen, geliefden, vrienden en collega’s.
  • Balans voor hechting aan het leven: Het geboortetrauma en de angst voor de dood zijn twee belangrijke aspecten van je mens-zijn. In deze Balans leer je je ademhaling te gebruiken als een middel om de belemmerende impact van deze invloeden op je leven te transformeren.
  • Plaatsvervanging: Plaatsvervanging geeft je de mogelijkheid om ‘verandering op afstand’ te bewerkstelligen. De Balans werkt met een representant voor de persoon voor wie het veranderingswerk wordt gedaan. Plaatsvervanging kan gebruikt worden om vrienden, familie en zelfs huisdieren te helpen. Ook is degene waar je cliënt mee wil werken meestal niet aanwezig, zoals vader, moeder of geliefde. In dat geval kan de Facilitator in plaatsvervanging gaan voor deze persoon.
Je leert ook de geheime snelle Balans. Met deze Balans ervaar je dat alles energie is en evolueer je naar de volgende fase in je persoonlijke ontwikkeling.
Startdata
11-03-2020 | 04-06-2020 | 24-09-2020
KTNO ID
K10909
Startdatum accreditatie
01-09-2019
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Psychosociale begeleiding
Vakgebieden
Lichaamsgerichte psychotherapie
Coaching
Relatietherapie
Counselling
Kindercoaching
Vitaliteitscoaching
Mental coaching
Loopbaancoaching
Leefstijlcoaching
Traumaverwerking
Psycho-energetische therapie
Spiritualiteit
Stresstransformatie
Oplossingsgerichte therapie
Psychosociale begeleiding
Stressmanagement
Leervorm
Workshop
Aangeboden sinds
1994
Instapniveau
Specialistische kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist
Groepsgrootte
10 - 25
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Klassikaal: 28 uur
Totaal: 28 uur
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Paula Van der Werff

    3 scholingen