Menu

Access Bars

De Piramide
soort

Bijscholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €250 en €500

duur scholing

8 uren

studie belasting

8 uur (0.5 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering

Wat is Access BARS®?

De Bars® is een methode van Access Consciousness waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De BARS® omvat 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.

Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer. Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd.

Tijdens een Access Bars® behandeling, gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

Wat doen de Bars®:
– Haalt stress weg;
– Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
– Meer gemak in ieder gebied van je leven;
– Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
– Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
– Betere relaties met anderen en jezelf;
– Verbetert je geldsituatie;
– Verbetert je gezondheid.


Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag. Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.

Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.
Startdata
07-03-2020 | 16-05-2020
KTNO ID
K10857
Startdatum accreditatie
01-07-2019
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Energetische Geneeswijzen
Vakgebieden
Coaching
Mental coaching
Healing
Stressmanagement
Leervorm
Klassikaal
Aangeboden sinds
1999
Instapniveau
Geen voorkennis vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Klassikaal: 8 uur
Totaal: 8 uur
toon alle informatie
Bergselaan 263D
3038 CC Rotterdam

Docenten (1)

  • Margot van Doggenaar

    2 scholingen