Ik ben hier als...

Menu
Dr Anton Mathijsenstraat 5B
6021 CJ Budel
  • Actief sinds: 2018
  • Aantal scholingen: 1

De Krachtwijzer

De Krachtwijzer is een school, gevestigd in een prachtige open ruime loft (nieuwe locatie vanaf sept) waar je op het gebied van zelfontwikkeling gemotiveerd en gestimuleerd wordt om in bewustzijn te groeien. Een plek die je ruimte en ondersteuning biedt op weg naar binnen. Je kunt je hier ontwikkelen en aan jezelf werken op persoonlijk en professioneel gebied dmv een kort/lang groeitraject en het beoefenen van lessen om bewust in aanraking met jezelf te komen om te verdiepen en/of te helen.
Een ontmoetingsplek waar kwetsbaarheid en kracht samen komen en waar emotionele, mentale en fysieke gezondheid samengaan. Vanuit deze visie hebben we verschillende vormen in ons aanbod waarbij je zorg kunt gaan dragen voor jouw welzijn, leven met kwetsbaarheid en echt contact waardoor je krachtig en met een stevige basis in het leven komt te staan en wanneer gewenst in te zetten in je werk. Diepgaand maar luchtig.
Daarnaast hebben we (op de nieuwe locatie) een gezellige koffiebar waar je na de les van harte welkom bent om even na te kletsen of in alle rust even te zitten.

Docenten (0)

Er zijn geen docenten aanwezig!