Menu

Matrix Reïmprinting

Centrum Lifepoint
soort

Nascholing

niveau

HBO

kosten

Tussen €500 en €1000

duur scholing

4 dagen

studie belasting

24 uur (1 ECTS)

studenttevredenheid
Bekijk waardering
Matrix Reïmprinting (MR) is een techniek die de methodes van EFT en NLP combineert en je in staat stelt om je relatie met het verleden te veranderen. Net als EFT, maakt MR ook gebruik van het traditionele meridiaansysteem dat al duizenden jaren in de acupunctuur wordt gebruikt.

MR gaat ervan uit dat gebeurtenissen en herinneringen als beelden worden opgeslagen in een energieveld, de zogenaamde Matrix, en niet in onze cellen of in onze hersenen. Deze beelden zijn weerklanken uit ons verleden en worden ook wel ECHO’s (Energy Conscious Hologram) genoemd. ECHO’s kunnen door ons brein als het ware worden gedownload uit de Matrix. Traumatische ervaringen uit het verleden kunnen daarna met behulp van de MR-techniek, waarbij tegelijkertijd wordt geklopt op de meridiaan-uiteinden van jezelf en van de ECHO, op een ontspannen manier worden overschreven.
In tegenstelling tot EFT zorgt Matrix Reïmprinting namelijk niet alleen voor het verdwijnen van de emotionele lading, met deze methode kan de herinnering zelfs worden veranderd. We stappen als het ware de herinnering binnen. Daar gaan we dè woorden zeggen en dè dingen doen die we toen eigenlijk hadden willen zeggen of doen, maar die we toen niet konden, omdat we ofwel te klein waren om het allemaal te begrijpen, ofwel omdat de situatie te overweldigend was. Met MR transformeren we dus het beeld van die herinnering en bevrijden we onszelf zodoende van zware gebeurtenissen uit het verleden.

Grotere (emotionele) uitdagingen zijn soms lastig in je eentje te doorbreken. Ervaring heeft geleerd dat het prettig is om in zo’n geval door het proces heen geleid te worden door een ervaren, in Matrix Reïmprinting geschoolde, beoefenaar. Je komt dan sneller tot de kern van je probleem en je ervaart sneller resultaat.
Startdata
11-09-2020 | 12-09-2020 | 16-10-2020 | 17-10-2020
KTNO ID
K9308
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Natuurgeneeskunde
     Psychosociale begeleiding
     Traditionele Oosterse Geneeswijzen
     Energetische Geneeswijzen
Vakgebieden
Mind-body interventies
Coaching
Verslavingscounseling
Counseling meervoudige diagnose
Mental coaching
Kindercoaching
Counselling
Verlies- en rouwverwerking
NLP
Traumaverwerking
Zwangerschapscoaching
Healing
Psycho-energetische therapie
Acupunctuur
Body Mind Release
Psychotherapie
Stressmanagement
Leervorm
Klassikaal
Aangeboden sinds
2016
Instapniveau
Specialistische kennis en/of ervaring als zorgverlener vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Optioneel
SBU Opbouw
Klassikaal: 24 uur
Totaal: 24 uur
toon alle informatie

Docenten (0)

Er zijn geen docenten aanwezig!