Menu

inactief EFT (emotional Freedom Techniques in one day

Centrum Lifepoint
soort

Bijscholing

niveau

MBO

kosten

Tussen €0 en €100

duur scholing

1 dag

studie belasting

6 uur

studenttevredenheid
Bekijk waardering
Stel, je hebt last van een van stress, angst, veel piekeren, machteloos gevoel of je doelen niet kunnen bereiken, negatieve gevoelens, gedachtes of fysieke problemen en er zou een pilletje bestaan dat je er op elk moment in één klap van zou kunnen verlossen, een pilletje waardoor je je opeens energiek voelt, rustig, opgewekt en vol vertrouwen, zou jij dat pilletje dan niet willen hebben? Tja, dat willen we allemaal wel.
Zo’n pilletje bestaat natuurlijk niet, maar met EFT worden wel soortgelijke resultaten geboekt. Misschien een reden om eens te onderzoeken wat EFT is.

Met deze praktijkgerichte “EFT in een dag” leer je en ervaar je hoe je jezelf met behulp van EFT kunt bevrijden van bovenstaande uitdagingen. Het is een dag met veel plenair gerichte oefeningen ondersteund met een korte theoretische uitleg.

EFT is de afkorting voor Emotional Freedom Techniques. De techniek is gebaseerd op de theorie dat alle negatieve emoties door een soort kortsluiting, ergens in het lichaam, worden veroorzaakt. Door het kloppen met de vingertoppen op bepaalde meridiaanpunten wordt de storing opgeheven. De energie kan weer vrij stromen. Het is een soepel, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend.

Het is een eenvoudige methodiek die ook bijzonder geschikt is als zelfhulpmethode voor eigen gebruik in het dagelijks leven. Voor diepliggende, zware problemen zoals misbruik of een traumatisch verleden dient men begeleiding te zoeken bij een specialist en/ of de professionele opleiding te gaan doen.  
Het EFT-basisprotocol is eenvoudig te leren.

Iedereen kan EFT leren, zoals je al kunt ervaren in een gratis EFT workshop. (zie website voor data)  Als je het echt goed wilt leren voor jezelf en je directe omgeving, en niet de hele opleiding wilt volgen, is er een alternatief: EFT als zelfhulpmiddel “EFT in 1 day”.


Startdata
18-12-2020
KTNO ID
K10901
Startdatum accreditatie
01-08-2019
Einddatum accreditatie
01-10-2020
Erkenning door
Categorieën
Vakinhoudelijk
     Natuurgeneeskunde
     Lichaamsgerichte therapieën
     Energetische Geneeswijzen
Vakgebieden
Coaching
Counselling
Kindercoaching
Traumaverwerking
Leervorm
Klassikaal
Aangeboden sinds
2015
Instapniveau
Geen voorkennis vereist
Groepsgrootte
1 - 10
Afrondend examen
Nee
SBU Opbouw
Klassikaal: 6 uur
Totaal: 6 uur
toon alle informatie

Docenten (1)

  • Cella Van der Staak

    0 scholingen