Menu
Rodderikweg 21
3813 LP Amersfoort
  • Actief sinds: 0
  • Aantal scholingen: 3

Biofeedback Workshops Europe

Wie zijn we?

Biofeedback Workshops Europe organiseert biofeedback-educatie in het Nederlands en Engels. We zijn erkend door de BCIA (Biofeedback Certification International Alliance) als een educatieve partner om klassikale en e-learningcursussen aan te bieden die voldoen aan de normen voor BCIA-certificering. Lees meer over onze online 42-urige algemene biofeedback-training!

Wat bieden we aan?

We bieden een verscheidenheid aan klassikale en online cursussen over algemene biofeedback, hartslagvariaties, stressprofilering en biofeedbacktoepassingen. In onze klassikale training gebruiken we biofeedback-apparatuur voor hands-on training.

Faculteit

Onze leraren zijn BCIA-gecertificeerde professionals in de gezondheidszorg. Meer informatie over onze docenten is te vinden in de cursusbeschrijvingen.

Voor wie is ons trainingsaanbod interessant?

Ons trainingsaanbod is interessant voor alle zorgprofessionals die meer willen weten over biofeedback en biofeedbacktoepassingen.

Waar worden de cursussen en workshops gehouden?

Onze belangrijkste trainingslocatie is Hotel Mercure in Amersfoort, op loopafstand van het treinstation. Amersfoort ligt op 45 minuten rijden van Schiphol Amsterdam Airport. We bieden ook biofeedback-trainingen aan in België. Andere trainingslocaties zijn op aanvraag mogelijk.

Docenten (2)

  • Danielle Matto

    0 scholingen


  • Peter Vaessen

    0 scholingen